Mammamingel 2013 + LillaGrodan = Sant! :)

Ibland är livet allt himla gôtt! Inte var dag man blir tillfrågad om man vill bli sponsor!! :) Jojomensan! Jag fick en förfrågan från Sanna som är en av arrangörerna till MAMMAMINGEL 2013, om jag ville vara med och sponsra varor. Ni skulle sett Farmor då! Dagens största leende som satt kvar i timmar! :) Åh, vad det här var roligt!
Nu måste ni ju kika in på Mammamingel’s blogg och läsa om det här eventet som går av stapeln i Norrköping 25 maj!
Missa inte det! Klickar ni här så hittar ni lite mer information!

Mammamingel 2013  +  banner_lgd

2 reaktion på “Mammamingel 2013 + LillaGrodan = Sant! :)

  1. Pingback: Unga Föräldrar – Medier vi syns i

  2. Pingback: Medier vi syns i | Mammamingel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>