Knutmössa?

knutmössa,hjärtanJa, vad tycker ni om en sådan här variant? Jag har fått en hel del förfrågan om just denna modell och kände att det var nog dax att skissa på ett sådant mönster. Och här är resultatet! :) Är det något ni vill att jag ska ha med i sortimentet?
Eftersom det går åt mer tyg till knutmössan, så kommer priset att bli 125,-.
Tills jag har fått lagt in denna modellvarianten i webshopen – måste konsultera min webshopskonstruktör = sonen :) – så blir det en egen liten flik “Knutmössor”, där ni kan se lite uppsydda förslag. Givetvis kan man få knutmössan i samma tyg som den vanliga Baggy :) Och vill ni beställa, då mailar ni mig bara storlek och vilket tyg ni vill ha.

Modellen på bilden är uppsydd i minsta storleken, 38/40 och i tyget #M121, Hjärtan Blå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>