Beställningar i blått…

Copy of Copy of DSC09171_800x600    Copy of DSC09325_800x600

Nu börjar det fina mönstret med Blå TuffTuffTåget bli lite populärt igen! :)
En beställning i det tyget gick iväg till Kumla. Här ville kunden ha en fleecefodrad mössa samt en vanlig dubbelsydd i det nya tyget med Ränder i Blått, ett jättefräscht och fint tyg, som passar både till våren och sommaren!
Den andra beställningen med TuffTuffTåget skickades iväg ända upp till Umeå. Kunden här trotsade vädrets makter och hoppades skynda på vårens antågande genom att beställa mössan i vanligt dubbelsytt :)

TuffTuffTåget finns även i mysig retrostil
– Gult med gröna tåg :) Copy of TuffTuffTåg, Gul #M33_800x600

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>