Små söta Lila Får mm

Copy of får_800x600  Copy of traktorer_800x600

Första setet med halsvärmare och mössa i de jättefina Lila/Lime Fåren har skickats iväg! Beställningen var till en liten kille uppe i Krylbo. Det här mönstret är faktiskt ännu sötare i verkligheten än på bild! :) Den lille parveln fick även ett tufft set i det nya vårtyget turkos Traktorer, också ett väldigt fint tyg.

Copy of DSC08771_800x600

Tidigare hade hans snälla mamma också beställt vanthållare till honom med  Gröna Traktorn och den söte Putte Pingvin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>