Röda Moln värmer halsen

20130227-144028    Moln Röd #H28_520x390

Anna, som har bloggen Annas Fotnoter, ville att hennes lilla prinsessa skulle vara varm och go’ om halsen när hon var ute i kylan. Därför beställde hon en halsvärmare med de fina Röda Molnen, och under kapuschongen finns även en fleecefodrad mössa i samma mönster.
Om ni klickar här, kan ni läsa vad Anna tyckte om setet :)

2 reaktion på “Röda Moln värmer halsen

  1. Hej,

    molnmönstret är verkligen så fint. Ett bra val av Anna :-)

    Här blev det plötsligt -10 grader och började snöa så mössorna har inte riktigt kunnat användas än, men så fort det blir mildare igen ( förhoppningsvis redan imorgon) åker de på och du får kort ( och reklam).

    HOppas helgen varit fin!
    Liw

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>