Randigt till lille väntade Elias

Randig leverans_800x600Så blev det lite påfyllning av plagg till Ann-Sofie’s lille väntade bäbis, Elias. Denna gången skickades det iväg mössa & dregglis i allra minsta storleken i det söta RödVit randiga tyget. Och vad Ann-Sofie tyckte om setet, ja det kan ni läsa här!
Personligen tycker jag att det är jättefint med rött på både pojkar & flickor. När sonen var liten i början av 80-talet var det inte så vanligt med rött på små killar… men det hade våran Kristoffer! :)

4 reaktion på “Randigt till lille väntade Elias

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>