…och ett bloggsamarbete till! :)

bamses farmorJa, jösses Amalia! Farmor har fått fler förfrågningar på bloggsamarbete! Tänk att lilla jag och mitt hemsydda har blivit så populära :) Inte kunde jag ana det när jag startade webshopen för ca 1 år sedan… Det här gör mig verkligen jätteglad och givetvis stolt!
Denna gången kom förfrågan från 2-barnsmamman Liw i Gävle som har bloggen LIWet och vardagen, där hon bl a skriver om sina små döttrar och om livet i både stort & smått. Plus lite om mina plagg också ;). Kolla här.
Nu måste ni allt kika in på hennes blogg och kolla så att det jag skrivit är rätt! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>