Nybeställda band! Kommer snart!

Kunde inte låta bli att fylla på sortimentet av band till Napphållarna :) Finns så otroligt mycket fint o gulligt o tufft o sött att välja bland hos leverantörerna, så det är ingen lätt uppgift… Men Farmor bestämde sig i alla fall för dessa banden, denna gången.
Det blev Disneybäbisar, StjärnMusse, Tom&Jerry, MyLittlePony, FéFlickorna, RymdGubbar, Djungeldjur och Giraffen&Zebran.
Hittar ni någon favorit? 😉

DisneyBäbisar Copy of StjärnMusse Tomojerry MyLittlePony Féflickorna Rymdgubbar Djungeldjur GiraffenoZebran, 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>