Nya band & tyger!

Prickar, flerkNu har jag även fått hem lite prickiga band :) Tyckte det kunde vara ett lite roligt alternativ till alla de mönstrade och enfärgade napphållarbanden. Snart finns de alltså uppsydda och utlagda i webshopen. Vad är det då för färger?
Jo, Vit MultiPrick, Lila MultiPrick, Brun MultiPrick och Turkos MultiPrick. Sist men inte minst, även ett gulligt “spetskantat” band i Rosa PolkaPrick.

DSC09055DSC09054Givetvis kunde Farmor inte hålla fingrarna i styr utan det beställdes också hem två roliga & söta tyger med mönstrade elefanter på. Dessa kan man beställa i Limefärgat eller Rött. Finns också snart i webshopen som mössa/dregglis.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>