Lilla Ida och Flörtiga Ugglan

Ida, uggla 2        Ida, uggla 1

Emma’s lilla solstråle, Ida, är här modell för den söta Flörtiga Ugglan i fint gammalrosa. Det här tyget är av så fin kvalité att det måste ni bara beställa! :) Förutom den här färgen finns det även i ljuslila med marinblå Ugglor. Finns både i mössor och dregglisar i webshopen och givetvis kan jag sy upp det i halsvärmare, om någon skulle vilja ha det.

Det beställdes även lite randiga mössor, men dom visas i ett kommande inlägg 😉idas randiga o ugglan

Klicka gärna in på Emma’s blogg MolnTuss, där finns både tänkvärda funderingar och väldigt fina fotografier, tagna av Emma själv :)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>