Tokiga, Glada Gubbar :) (Limited Edition)

Copy of DSC08973_800x600Nu så finns det mössa & dregglis i tyget med Glada Gubbar i webshopen. Jag hade ju lite svårt att bestämma mig för vad jag tyckte… eller inte tyckte… Några av er gillade det, andra tyckte att det var för färglöst. Själv tror jag att jag ändå tycker att det är lite fint :). Fast visst är det lite ovant att inte ha färgglada tyger, men man måste ju våga lite här i livet! 😉 Nu återstår det att se om mönstret ska vara “Limited Edition” eller om det ska köpas in lite mer av det…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>