Nytt tyg…

Glada Gubbar 110Det hör till ovanligheterna men nu har Farmor svårt att bestämma sig! :) Har nämligen köpt hem en bit av detta tyget med Glada Gubbar… men vet inte riktigt vad jag tycker om det. Därför får det bli “Limited Edition“, som det så populärt kallas när man bara har något under en begränsad tid – eller rättare sagt inte vet om “varan blir populär”. ;). Mönstret är i svart på offwhite botten.
Vad tycker ni? Är detta något mönster ni gillar? Blir jätteglad om ni vill kommentera!
Mössa & dregglis kommer att finnas i webshopen imorgon.

2 reaktion på “Nytt tyg…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>