LillaGrodan goes abroad!

Ja, jisses nu slänger sig Farmor med utrikiska! :)
Det kom nämligen ett mail för ett tag sedan med en förfrågan om jag kunde leverera till Tyskland. Självklart kunde jag det! Familjen i Stuttgart ville ha vanthållare till sin lille son och några sådana fanns inte att få tag i, i hela stora Tyskland…. Så man började kolla på Internet och vips! så dök LillaGrodan’s hemsida upp :D. Himla käckt med nätet :)
Så här blev leveransen och föräldrar och son var jättenöjda. Då ska vi inte tala om hur glad jag var… som blev “hittad” från Tyskland :)

Copy (2) of Tysklandsorder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>