Första mössan i Pippi-tyget

Så har första ordern på det härliga “stickade” Pippityget gått iväg. Det blev Annas lilla prinsessa – Anna som har bloggen Annas Fotnoter som blev först med detta LillaGrodan-tyg. Man passade också på att komplettera med en halsvärmare i de fina Röda Molnen, till den tidigare beställda mössan i samma tyg.
Och så blev det lite vanthållare – Gröna Traktorn till Annas lillprins och den söta Pappas Ängel till lillsessan.
Klickar ni här kan ni läsa lite mer vad Anna skrev om det i sin blogg.

Copy of DSC08661_800x600

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>