Blommor till Skåne

Copy of DSC08650_800x600Dregglisar i de superfina Gekkoblommorna i rosa och brunt beställdes av en kund i Flyinge. Tyvärr tillverkas inte det här mönstret längre, så passa på att beställ! Jag har fortfarande lite kvar av alla tre färgerna (finns också i lila).
Det jättesöta BlomPrick i rött åkte också med i beställningen. Jättegulligt tyg! Om ni klickar här kan ni se lilla Ida klädd i mössa & halsvärmare i just detta tyg. Och klickar ni här kan ni se lilla Zelda med samma motiv fast i den gröna varianten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>