Tillbaka i sy-ateljén!

Nu är jag på plats igen! Jag hade allt lite svårt att hålla mig från mina kära tyger och band och maskiner…. men jag lyckades övertala mig själv att ta en ordentlig Julledighet :) Men nu är det slut på sötebrödsdagarna och dags för skapandet igen!
Nu finns de nya tygerna och banden (som anlände innan Jul) uppsydda och inlagda i webshopen, så nu är ni såå välkomna med beställningar! 😀

Copy of DSC08496Man måste ju bara gilla det fina Pipptyget, som ser ut som det vore stickat? Ett tufft alternativ till det “vanliga” Pippimönstrade. Eller vad sägs om den söta dimrosa Flörtiga Ugglan? Och den Marinblå Sköldpaddan är riktigt söt, och dessutom i ett härligt mjukt tyg!

DSC08527Och så finns det nya Napphållare & Vanthållare med Nalle Puh-motiv! Två stycken olika band har jag tagit hem. Dels det ljusblå NallePuh Vänner och så det jättegulliga NallePuh Lycka. Visst är dom fina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>