Här är Henry!

Mina vänner, får jag lov att presentera vårt minsta barnbarn: Henry!
Hans fina namn betyder: hemmets härskare, ja, om man ska tro på NamnWiki… Jag skulle hellre säga att det betyder “hemmets charmige solstråle”! :)
Här är Henry modell för mössor & halsvärmare i Kornblå Bilar och Stars i Lila/Marin, halsvärmare i Svarta Moln tillsammans med mössa i Röda Moln och de fina Wheels i blått. Det sista tyget finns inte längre i blått men har kommit i Petrol, så är det någon som är intresserad (förutom svärdottern :)), så kan jag fixa hem den färgen. Maila mig i så fall!

henry,flerk201301,2

En reaktion på “Här är Henry!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>