Gröna BlomPrickar, del 2

BlomPrick,grönOm ni visste vad glad jag blir när jag får kort från mina kunder! Det är så otroligt roligt att få se hur mina plagg ser ut i “verkligheten”. :) Så här fint är t ex mönstret BlomPrick i grönt. Den här lilla sötnosen fick mössa och halsvärmare i julklapp, och visst är hon jättegullig! Tack till mamma Jennie för kortet!
Skulle ni ändå vilja se hur dessa plaggen såg ut “platta & nyuppsydda” ;), då kan ni klicka här!

En reaktion på “Gröna BlomPrickar, del 2

  1. Pingback: Blommor till Skåne | LillaGrodan design

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>