Dregglisar, dregglisar, dregglisar

dregglisorderLagom till Nyår skickades denna dregglisbeställning iväg. Och mottagaren var – omigen – min “24-delars-Julorder”-beställare i Stockholmstrakten :) Jag blir lika glad varje gång en kund återkommer! Det är ju det bästa betyg man kan få – nöjda, återkommande kunder. Åh, vad det är roligt! Tusen tack! Denna gången skulle dregglisarna stanna hos familjen, så nu kan lille sonen välja & vraka riktigt ordentligt! Och dessutom kan man ju även använda dregglisarna som en liten halsduk! Himla käckt!
Innehållet i denna orderpåse var 2 st Turkos Glada Djur, Brun Stjärna, Stars i PetrolSvart, Grå SupaHero och Blå Moln. Dessutom beställdes också en napphållare med motivet ParaplyGroda, ett jättesött band!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>