Vanthållare & Napphållare i Julklappssäcken

Farmor har varit en flitig kund hos Postombudet denna veckan :) Det har skickats både stora och små påsar. Bland annat har det sytts en hel del vanthållare/napphållare. Här var de flesta Julklappar, så jag nöjer mig med att säga att det levererats till både Bästkusten och Östkusten :)
Det var den söta Kitty RockStar & blyga Putte Pingvin. Den populära Gröna Traktorn och de nya Ugglorna i svart. Smurfar i både napphållare & vanthållare. Och slutligen tuffa Zebramönstrade napphållare & vanthållare, Royalblå Stjärnor och Ugglorna igen.

     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>