Till en liten väntad mars-bäbis

Jag kommer ihåg den där känslan när man började samla små bäbikläder till den ankommande nya familjemedlemmen… även om det var väääldigt länge sedan 😉 Man gick och kollade på dom varenda dag och bara längtade och längtade.
En som inte behöver vänta så där himla länge till är den här beställaren som ville ha dessa set till sin lille väntade bäbi-kille. Mössa & dregglis i Turkos Moln matchat med napphållare med Putte Pingvin, KoboltBlå Stjärnor matchat med ParaplyGrodan och OrangeRöda Stars matchat med Lejonkungen.
De två sistnämnda korten blev tyvärr lite suddiga :(, denna gången var det inte kamerans fel utan snarare fotografen Farmor…

DSC08349_1632x1224        DSC08352_1632x1224        DSC08355_1632x1224

4 reaktion på “Till en liten väntad mars-bäbis

  1. Är så grymt nöjd med allt! Elias i magen kommer bli så fin i det! :) Idag kl 11:00 kommer ett första inlägg om mina köp. :)

    Ja det är verkligen en mysig känsla att kolla små plagg. Det blir liksom mer verkligt att där kommer en ny familjemedlem. :)

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>