Nya tyger & band!

Nu tänkte Farmor vara lite motvallskärring så här mitt i julstök och vintertid och visa bilder på lite tyger med vårkänsla :) Alldeles nyanlända är dom! Det kommer att läggas in uppsydda alster i webshopen, kanske inte före Jul men i alla fall under mellandagarna.
Så snart kommer det att kunna beställas t ex mössor i Flörtiga Ugglan i ljusrosa eller Lilla Sköldpaddan i marinblått eller varför inte Pippityg som ser ut som om det vore stickat? Alla tygerna är jättefina!

flörtiga ugglan, rosabrun       sköldpaddan, marinblå       pippityg,stickmönstr

Två nya band har också anlänt till brevlådan. Jag har fått lite förfrågningar på mönster med Nalle Puh, så nu kommer det också snart att finnas i webshopen. Det är dels NallePuh, Lycka och NallePuh, Vänner (ljusblå bottenfärg).

Copy (3) of DSC08406_816x612

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>