Den härliga 24-delade Julordern :)

Det blev en härlig mix av dregglisar och napphållare & vanthållare som skickades iväg häromdagen. Jag vågar ju inte säga varthän för jag tror ju att denna jättebeställning var en Julklapps-order :) Förmodligen till flera. Eller så är det bara ett lyckligt barn som kan välja & vraka varenda dag bland LillaGrodan-sakerna…
I de bägge påsarna packades det napphållare med Taxar, Royalblå Stjärnor, Turkos band, Gröna Traktorn och Igelkottar.
Några vanthållare med Pingu Pingvin och Gröna Traktorn packades också ner.
Och så blev det en himla massa dregglisar! :) Det var Glada Djur, Röda Elefanter, Röda Robotar, Godissvampar, Bruna Stjärnor och Blå Tuff-Tuff Tåg. Och det var Bläckfiskar, ÄppelPäron, Blå Astronauter, PetrolSvart Stars och Blå Elefanter. Och till sist OrangeRöd Stars, Orange Fordon, de fina Gula StarAll, Svart Astronaut och Marin Lyckoklöver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>