Ännu ett bloggsamarbete :)

Tror jag inte Farmor har gått och blivit lite granna populär på äldre da’r? 😉
Nu måste jag bara få skryta lite, lite… Inte nog med att man gillar mina plagg, man vill också ha bloggsamarbete! Det gör mig så jätteglad och stolt! (och lite mallig också, för Jantelagen bryr jag mig inte alltid om). Jag har alltså fått ytterligare förfrågan om bloggsamarbete med reklamplats å allt. Jojo, minsann! Givetvis tackade jag ja! Denna gången kom frågan från en trevlig och rar mamma i Jönköpingstrakten som har bloggen Annas Fotnoter, där ni kan följa hennes vardag med make och 3 gulliga barn – och så givetvis vad hon tycker om mina mössor! 😀 Icke att förglömma! De här fleecefodrade mössorna skickades iväg till familjen i veckan, för ros eller ris. Det blev Rosa Stjärnor, Röda Moln och den ursöta Turkos Panda.
Om ni klickar här så kan ni läsa vad hon har skrivit :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>