LillaGrodan har fått ett Bloggsamarbete!

Ja, jisses! Farmor har fått ett bloggsamarbete med en trevlig Östgöta-tjej! Jojomensan! Och egen logga på hennes sida har jag också fått! Det här är så jättekul! 😀 Sådana här erbjudanden säger man ju inte nej till… Så nu måste ni kika in hos Emlisch och läsa om hennes härliga familj och vardagsliv.
Och givetvis så tar jag tillfället i akt att göra lite reklam för hennes inlägg om mina mössor & halsvärmare ;). Det hittar ni dels här och även med en fin livebild här.
Så, klicka nu in och läs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>