Härliga Limefärgade Äpplen :)

Nu har jag fått in ett nytt tyg på hyllan! Egentligen var det meningen att det skulle kommit ett Grodtyg i turkos, bl a. Tyvärr visade det sig att det var fel i färgtrycket, så leverantören återkallade alla beställningar. Så vad gjorde Farmor då? Jo, hon lämnade djurriket och tänkte testa med växtriket istället 😉 Äpplemönstrat tyg kanske inte är så dumt ändå? (Mössan på bilden är sydd i strl 46/48, så då får ni en uppfattning om hur stort mönstret är)
Dessutom är det ett ekologiskt jerseytyg :)
Återstår nu att se vad ni kära kunder tycker om detta mönster…. Än så länge har jag bara sytt upp det i Mössa, som nu finns upplagd i webshopen. Dregglis är på gång….

2 reaktion på “Härliga Limefärgade Äpplen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>