Astronauter, Stjärnor och Moln

Det kom en beställning till en liten 1,5-årig lintott & charmör, på mössa och halsvärmare i det härligt tuffa Astronauttyget i svart. Sedan tidigare fanns det en mössa i det lila Starstyget och nu kompletterades den med en go’ halsvärmare. Astronauttyget finns även i Cerise och Rött. Om du klickar här och här så kan du se dom färgerna.

 

 

Det fina Molntyget är alltid populärt, oavsett om det är till bäbisar eller stora barn. Här blev det en beställning till en liten småländsk bäbis. Ett set med dregglis i det bruna Molntyget, snyggt matchat med en napphållare i enfärgat turkos.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>