Syskonmatchande Stjärnor

Det finfina Starstyget har skickats iväg till två små syskon i Östergötland. 4-årige storebror fick en fleecefodrad mössa i Petrol/Svart och en go’ halsvärmare till. Och lillasyster, som är 2 år, fick en likadan uppsättning fast i Lila/Marin.
Det här tyget har varit väldigt populärt vilket tyvärr innebär att det är helt slut hos leverantören… Så ni som gillar mönstret, ska passa på att beställa nu. Jag har fortfarande kvar lite av bägge dessa färger… och har även kvar i den tuffa Röd/Orange varianten.

En reaktion på “Syskonmatchande Stjärnor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>