Syskonbeställning

Det är så roligt med syskonbeställningar! I synnerhet som det är lite större barn, som vill ha tuffa mössor. :) Här var det en bror & syster som valde fritt ur sortimentet.
11-årige Storebror ville ha de tuffa Robotarna i svart och även de populära Stjärnorna i svart. Jättetuffa tyger till alla åldrar!
Lillasyster, en mycket bestämd liten tjej på snart 9 år, 😉 var mycket tydlig med att hon ville ha det RödBlå Klövertyget som funnits på REAn. Som tur var fanns det en uppsydd provmössa i just hennes storlek! Lyckan var gjord! :) Dessutom ville hon också ha de härligt fina Retroblommorna i grönt. Det tyget passar alla, oavsett ålder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>