STARS-tyget snart slut!

Nu krymper tygpacken på min hylla i rasande fart! Det jättefina Starstyget i Lila/Marin och Petrol/Svart har varit väldigt populärt! Men tyvärr finns dessa färger inte längre kvar hos leverantören och jag har nu bara tyg till ett fåtal mössor eller halsvärmare. Så gillar ni tyget, ja då får ni passa på att lägga en beställning nu… Missa nu inte detta tillfälle! 😉 Jag syr mer än gärna upp beställningar :)
Klicka in på “Webshop” och välj lämplig underflik.

En reaktion på “STARS-tyget snart slut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>