Nysydda höstmössor!

Nu finns alla de nya tygerna uppsydda i Möss-shopen! Så nu finns det en hel drös av färger & mönster som ni kan välja bland :) Och inte nog med detta, det kommer lite fler go’bitar nästa vecka – då blir det bl a Fordonstyget i Orange, lite mer Stjärnor i annorlunda mix och fler Elefanter.
Dregglisar i samma tyger som mössorna är också på gång, men pga fönsterbyten här hemma så har min syateljé just nu ockuperats av två snickare… Men om ett par dagar så kommer även dregglisarna att finnas upplagda i shopen!
Är det så att ni vill beställa ett helt set redan nu, så är det bara att maila mig :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>