Nya hösttyger på gång, del 2!

Och nästa vecka kommer ännu mera tyger! Denna gången blir det en sändning med ekologiska jerseytyger från bl a Michas. Tygerna är också GOTS-certifierade vilket innebär att de tillverkats med stor hänsyn till både miljö och människor.

Det blir en riktigt härlig mix av tyger att sy mössor och dregglisar av! Små söta Dinos på brun botten, Elefanter med blå eller rosa bakgrund och så de häftiga Superhjältarna som kommer att finnas i turkos eller i grått. Ganska bra blandning av mönster som passar flera åldrar! :)

Vill du veta mer om vad GOTS innebär, så kan du läsa om det här.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>