Nya hösttyger på gång, del 1!

Tänkte jag skulle fresta er med en liten försmak av några av de nybeställda hösttygerna! 😉 Nu finns det mysiga Molntyget även i svart, så just nu kan ni välja det i 7 olika färger! Men det kan tänkas att det blir fler… Det jättesöta Uggletyget, ja det tar jag in i dessa två klassiska färger. Höjden på ugglorna är ca 3 cm. Girafferna finns sedan tidigare i gult men nu har jag alltså kompletterat dom med den cerise varianten också. Och Stjärntyget är alltid lika populärt – brunt är alltså det senaste tillskottet till Stjärnfamiljen.

Vill ni inte vänta tills de här tygerna finns uppsydda i webshopen? Ja, men det är inga problem! Maila mig bara vad ni vill ha, så fixar jag det! :) En förhandsbeställning går så bra så 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>