Ett gäng dregglisar till Västergötland

Och så har Borås-Farmor B tryckt på Köp-knappen igen! 😉 En trogen LillaGrodan-kund! Denna gången behövde minsta barnbarnet ett helt gäng med dregglisar. Det blev en riktigt härlig blandning av mönster och färger, så nu är deras lager uppfyllt ett tag igen.

Ja, ibland kan man undra hur mycket tänder de små liven får med tanke på hur våta alla tröjor alltid är… Vårt minsta barnbarn är en riktig liten “Seckel-Johan” – ganska bra tycker jag ändå… för då kan jag testa alla dregglisar på honom så att jag vet att kvalitén är bra :) Himla käckt med barnbarn i olika åldrar! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>