Små grodorna, små grodorna….

Ytterligare en beställning av mössor… och till Västkusten – igen! Mössväder? Här? 😯 Ja, hjälper det inte med solhattar så kanske man kan lura sommaren att komma tillbaka medelst mössor :) Det är faktiskt vinnaren av FB-utottningen som beställt dessa till sin lilla dotter. Bokstavsmössan är visserligen fleecefodrad – och nej, det är inte så kallt här 😉 – men det är alltid bra att vara ute i god tid för hösten. Vissa tyger går tyvärr inte att få tag på igen och detta är just ett sådant. (Färgerna är inte så starka som på bilden, kameran var lite tjurig)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>