Ordning & reda…

“Nu är det nå’t stort på gång, Ja, snart ska nånting hända…” sjöng Kikki Danielsson och det sjunger jag :). Va, sjunger Farmor? Vofför de’ då? Jo, för nu kommer det nämligen att bli förändringar under “Till salu“-fliken. Istället för att ni ska behöva bläddra flera meter ;), kommer det att bli webshop-design med underflikar! Det, ni! Det blir mycket, mycket bättre och mer överskådligt. Så snart kommer den nya designen att sjösättas. Det ska bara läggas in en sisådär 190 bilder först… :roll: Men det är på G!! Inga fritidsproblem här inte 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>