Nytt på tygfronten!

Trots semestertider så kommer det en del tygleveranser inramlandes i min lilla syateljé :) Det gula Girafftyget är både tufft & sött och kan tas hem i fler färgställningar, hör av er via mail i så fall. Det Blomprickiga tyget är ett tillfälligt parti som det är tveksamt om jag kan skaffa mer av. Så vill ni beställa mössor eller dregglisar av det, ja då får ni passa på! :) TuffTuffTåget finns ju redan i gult och nu kan ni även få det i blått. Så nu kommer det att sys upp både mössor och dregglisar i allt det nya!

Och ni har väl inte glömt de andra fina tygerna som kom för ett tag sedan…? Men som jag lät ligga till sig lite :) under tiden jag sydde solhattarna…. För att fräscha upp minnet kan ni kolla här

2 reaktion på “Nytt på tygfronten!

 1. Hej – Jag är på jakt efter det där Giraff-tyget. Speciellt det i Petrol/brunt, samt i brunt/vit. Men även i Gult, (som du visar på din sida) eller i nån annan färg. Ej Cerice. Och turkos, som jag redan har utav.
  Har du dessa färger?

  MVH
  Mia Marcus

  • Hej!
   Det här tyget har ju några år på nacken 😉 men ev kan jag få tag på det i gult eller brunt…petrol har jag faktiskt aldrig sett det i, det närmaste är i så fall turkos. Är det mössa du skulle vilja beställa i så fall?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>