Dåligt väder = flitig Farmor

Helgen har minsann gått i skaparlustens tecken :) Eftersom yngsta barnbarnet behövde nya solhattar för sin kommande resa till andra sidan jordklotet, började det att dra lite i solhatts-tarmen ;). Sagt & gjort! Det rensades lite på tyghyllorna och fram kom en hög med go’a bomullstyger (några axplock ser ni på bilden). Så nu har det klippts och strukits och slitits på symaskinen. Och om några dagar kommer det att finnas en liten kollektion av solhattar i blandade storlekar och modeller. Så håll utkik! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>