Beppehattar i Cars-tyg!

   Nu finns det även Beppehattar i det alltid lika populära Cars-tyget (klicka på SOMMARSPECIAL) . Lovade äldsta barnbarnet en hatt med just detta motiv (han fullkomligt älskar allt som har med Cars att göra ;)). Och nu finns det alltså möjlighet för fler små barn/barnbarn att också ha en :). Hattarna kan ni få i storlek 50-56.

Efter lite letande lyckades jag få tag på ett tyg med bra storlek på bildmönstret och för att få med så många motiv som möjligt på hatten, så pusslar jag lite här o lite där :). Och det fina i kråksången är att ingen hatt blir den andra lik! Ta nu chansen att beställa, vettja – man vet aldrig när tyget tar slut! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>