Nya sommarfräscha tyger på väg!

Om ett par dagar kommer även dessa härliga tyger att finnas i lager. Star All-tygerna är riktigt härliga färgklickar och nytt hos leverantören. Kommer med all säkerhet att bli populärt, så missa inte chansen att beställa mössa/dregglis i detta tyg! Darling-tyget är både tufft och romantiskt med lite tatueringsstil över sig. Och det gröna Stjärntyget kommer att vara ett komplement till mitt ordinarie Stjärntyg i lime, som jag för tillfället har rätt så lite av och som just nu är slut hos leverantören. 

Vill ni inte vänta tills tygerna hamnat under “Till salu”, ja då går det alldeles förträffligt att  förhandsboka redan nu! :)

2 reaktion på “Nya sommarfräscha tyger på väg!

  1. Verkligen härliga tyger. Super härliga färgklickar :)

    Tusen tack för din super gulliga kommentar den värmde mycket *kram*

    Ha de gott och hoppas att du har en härlig helg.
    Kram Gurkiss

  2. Pingback: Nytt på tygfronten! | LillaGrodan design

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>