Klöver & Moln & Färgmix

Dagens träff med brevbärar’n blev några rejäla paket. :) Det kom lite nya färger i det ljuvliga Molntyget och så tänkte jag pröva att sy upp lite mössor i Klövertyget. Och häromdagen när jag sorterade mina tyger i färgordning… ja, då fanns det väldigt lite i lila nyanser. Så därför beställde jag också Små gulliga Får på lila botten. Alla tygerna kom från Ohlssons Tyger.
Så nu kommer overlocken att gå varm igen :) Under veckan kommer det alltså att fyllas på under Till salu.

Och så kom det ett rejält paket med härliga tryckknappar i lite nya go’a färger! Sådant går det ju åt en hel drös av på alla dregglisar. Nu kan jag variera mig ytterligare i färgval :=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>