Fordon & Stjärnglans ovan Molnen!

Igår kom det ytterligare lite tyger! :=) Det gäller ju att hålla sig väl med Brevbärar’n… 😉 Ett härligt Lila Fordonstyg, fint Rosa Moln och så lite Stjärnor. De koboltblå/blå stjärnorna är lite kul som omväxling till alla tyger med vita stjärnor…. Och det svarta Stjärntyget är ju en klassiker.
Stjärntygerna passar alla, från bäbis upp till gamla go’a gubbar & gummor! :))
Alla tygerna är i JNY’s superfina kvalité!

Under helgen kommer det att finnas uppsydda mössor & dregglisar även i dessa tyger. Så kika in igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>