Trädgård, Fordon och Favoriter i repris….


Idag kom lite nytt på tygfronten! :-) Johanna Ahlards fina Äppel Päron och Maria Nyckelpiga anlände tillsammans med det härliga Flower Power tyget med svart botten – andas mycket 70-tal – och det populära Fordonstyget i brunt.

Så kom också Robotarna! En favorit som tillfälligt är tillbaka. Finns i rött, grönt och svart. Vill ni ha något uppsytt av detta tyget, så ska ni passa på nu! Jag vet inte när eller om det går att få tag på igen…

Under veckan kommer det att finnas mössor och dregglisar till salu även i dessa nya tyger!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>