Nya tuffa napphållarband & tyger!Vad sägs om lite Smurfar på napphållaren? Eller tuffe Musse Pirat? Eller varför inte det härliga, somriga blommönstret? Inom kort kommer ni att kunna välja bland 28 olika napphållare! :-)
Nu har jag lyckats komma över lite av de Blå Retroblommorna. Passa på att beställ, för tyget börjar ta slut hos leverantören…. Skynda, skynda!! (Jag har fortfarande några meter kvar av det Blå/Gröna).
Det svarta med härliga lite hippimönstrade blommor, blir en färgklick även till hösten. Rykande nytt och redan slut hos leverantören :(, men hos mig finns det några meter! Så passa på, nu har ni chansen till något tufft! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>