Farmor har fått en ny idé!

Vad har farmor nu hittat på? Jo, hon tyckte det skulle vara kul med lite annorlunda nyckelband… Tipset kom från början från min lilla brorsdotter Hanna. En liten idérik tjej! :-) Sagt o gjort. Idag pysslades det lite och resultatet blev de här som jag tycker passar både liten och stor. Bandet har också ett säkerhetsspänne som utlöses vid kraftigt ryck.
Eftersom detta är en alldeles ny idé, har jag bara tagit hem 5 olika mönster. Blir det populärt – ja, då blir det fler valmöjligheter :-). Tyck gärna till om denna idé!

För mer info kan ni kolla här och här.

 

2 reaktion på “Farmor har fått en ny idé!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>