TÄVLING!

Nu när LillaGrodan Design äntligen har sett dagens ljus på internet, firar jag det här med att anordna en tävling för er! :-)

En lycklig vinnare får ett set med valfri dregglis, mössa och napphållare (värde ca 200,-). Mönster på tyg/band bestäms av vinnaren när tävlingen är avslutad. Se gärna under “tyger/band” eller “till salu” för att se vad som finns att välja mellan.


Tävlingsregler:
– Har du inte en blogg? Då får du en lott när du kommenterar det här inlägget om att du vill vara med i tävlingen.
– Har du en blogg? Då får du två lotter genom att länka till tävlingen och använda den här bilden samt kommentera det här inlägget. Glöm inte att skriva med länken till ditt blogginlägg när du kommenterar att du vill vara med! 😉

Tävlingen avslutas söndagen den 29/4 kl.18.00.

Lycka till! 😀

Tillägg 27 april:  Blir ni 50 deltagare, ja då blir det också ett 2dra pris! Valfri mössa ur sortimentet! Läs lite mer här.  
Så ta nu chansen, var med i tävlingen! 😀

58 reaktion på “TÄVLING!

 1. Tusen tack för din gratulationskommentar!
  Oj, så glad jag blir! :)

  Vilken härlig blogg du har! Jag är gärna med i tävlingen! :)
  Brukade kalla min lilla son för just “lilla grodan” innan han kom till världen! 😉

  Ha en underbar dag! :)

  Hälsn.
  Marie

 2. Hej!

  Jag har ingen blogg men är så glad att jag ändå får vara med och tävla!
  Det finns mycket fint tyg att välja bland, hoppas jag blir den lyckliga vinnaren så jag får “besväret” att välja och vraka 😉

  MVH
  Ida B
  idapida@banck.se

 3. Jag vill jättegärna vara med. En av mina barndomsvänner som längtat efter barn i närmare tio år har äntligen gått och blivit gravid. Skulle så himla gärna vilja överaska henne med ett set :-)
  Har tyvärr inte någon blogg så tar bara en lott :-)
  /Emma S
  emmsa_152@hotmail.com

 4. Går in på min dotters blogg och ser tävlingen !!! Oj så glad hon skulle bli om JAG fick vinna och ge hennes dotter denna !

 5. Jag vill vara med på en lott i din fina tävling. Själv är jag både farmor och mormor och vill självklart klä något av mina små barnbarn i Lilla Grodan design.
  Mvh
  Charlotte clotte@live.se

 6. Jag deltar gärna med 1 lott,tack. Det är trevligt med design som både liten och stor blir glad av.
  Må gott
  I-L

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>