Grattis till vinnarna!

Så var då första tävlingen slut. Det blev visserligen inte 50 deltagare MEN eftersom jag är jätteglad och överväldigad över att så många ville vara med, så har jag ändå beslutat att det blir ett 2dra pris! :-).

Första pris vann Emilia, mamma till Tatum. Grattis, grattis!
Andra priset, valfri mössa, gick till Ann-Sofie Sojka. Grattis till dig också!

Tack alla ni andra som ville vara med och tävla! :-)
Det här var så kul så det får bli fler tävlingar… 😉

2 reaktion på “Grattis till vinnarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>