Om “LillaGrodan design”

Copy of _MG_0620-liten

Innan äldsta barnbarnet föddes 2008, fick han “arbetsnamnet” Lilla Grodan.
I samband med detta föddes också mitt varumärke för diverse barnkläder – LillaGrodan design®.
Hos mig kan du t ex hitta färgglada mössor till både barn & vuxna i härliga trikåtyger varav en hel del i ekologisk jersey. Leggings, shorts, tuffa napphållare eller vanthållare, dregglisar och mycket mer finns också i min webshop. Alla tyger, band och tillbehör är noga utvalda för att hålla en så hög kvalité som möjligt.

Om du hittar du något du vill beställa, då kan du klicka här för lite mer information.

Jag som innehar företaget heter Elizabeth och bor på Västkusten tillsammans med maken, i ett charmigt gammalt hus byggt i början av 1900-talet.
Är både farmor & mormor till fem ljuvliga barnbarn :) Farmor till två pojkar födda 2008 och 2011 och två flickor födda i september resp november 2013 och mormor till ytterligare en liten flicka född i februari 2015.
Det här med att sy är inget nytt för mig, det har jag haft som hobby i över 50 år. Visserligen har det gått i vågor de senaste åren men så när barnbarnen började göra entré – ja, då vaknade intresset igen. Och inte blev det mindre av att det fanns riktiga guldgruvor med barntyger!
Eftersom våra barnbarn överöses med alster från mitt sortiment, som de mer eller mindre hinner växa ur innan de hunnit till botten av högarna 😉 … fick jag idén att starta den här webshopen – hemsydda alster ihopknåpade med kärlek :)

Hoppas du hittar något du tycker om!

Momsregistreringsnummer (VAT-nummer): SE541105550101

Copyright för all text och alla bilder på denna hemsida tillhör LillaGrodan design.
All kopiering och publicering av text & bild utan skriftligt tilllstånd är otillåten enligt lag.